Sponsorater til julelotteri 2019

Vi vil gerne benytte denne mulighed for at takke alle der er så søde at sponsorere vores årlige julelotteri.
I skal vide at I er med til at gøre klubbens sidste udstilling ekstra hyggeligt.

En stor tak skal lyde til Jytte Tarnow, som er indehaver af kennel Arpage´s, en af Danmarks nuværende ældste engelsk bulldog opdrættere. Kennel Arpage´s er også på vores opdrætter liste og har en stor viden inden for bulldogs. Jytte har igen i år valgt at sponsorer til vores årlige julelotteri. Tag et kig på hendes hjemmeside eller på Facebook

A big thank you to Maja Sučević for once again for sponsoring our Christmas lottery, she makes the most beautiful adverts and is also ready to make one for you. Take a look at her Facebook

En stor tak skal lyde til Odense Marcipan, som har valgt igen i år at sponsorere til årets julelotteri.
Tag lige og giv dem et like på deres Facebook 
Og besøg dem på deres hjemmeside

En tak skal også lyde til Kennel Glory Hunter for igen at sponsorere 2 tilmeldingsgebyr til en klub udstilling til julelotteriet.

.
.
.
.
.
.
.
.

En stor tak til Catrin Hansen fra kennel Catrinell, som har sponsoreret 2 gaver til julelotteriet.
Det er 2 gratis designet annoncer, som du kan bruge på hjemmeside, Facebook, magasiner og meget andet.

Catrin Opdrætter Franske bulldog og er selv aktiv udstiller. Ud over det, så er hun super god til at tage billeder og laver fast Bulldogklubbens forsider i Bulldog-Bladet.

Du kan finde hendes Facebook her
Og hvis du vil følge lidt med i de billeder hun tager, så tag og giv hendes side en synes godt om.

En stor tak til Kennel Valby bulldogs, som i år har valgt at sponsorer et par gratis annoncer til vinderen.
Kim har lavet mange hjemmesider for andre kenneler og laver annoncer til kennel i ind og udland.
Tak et kig på hans Facebook side her

Once again, the great Bulldog man Mr. Normann Davis has giving 2 of his books to our lottery.
It is a story of his life up to 2015, both about his breeding, judging and thinks not Bulldog related.
Thank you so much

Vicky Collins-Nattrass has written more then this book, and is worth your time reading. She is also a Bulldog judge.
Vicky has been so sweet to donate a book for our lottery again this year.
Vicky has the Kennel Kezia Bulldogs, you can see her Homepage her

You can find her on Facebook too

En stor tak til Thorndahl dogs for at sponsorere til julelotteriet.

Ud over Kennel Thorndahl, som opdrætter franske bulldogs driver de også et hunde hotel, den hjemmeside kan du se her

Deres kennels hjemmeside kan du se her

ellers finder du Saras profil på Facebook her

Eva Carlsen, som er Indehaver af Nordsjællands barf Center donere igen i år de sødeste stjernekugler til vores lotteri, Mange tak for det. Du kan finde hendes Facebook profil her

Kennel Bullystyle´s har igen i år givet rigtig mange gaver til lotteriet, tak for det. Bullystyle´s har også været opdrætter af både engelske og franske bulldogs i mange år. Samt er både mor og datter aktive udstilligere i både ind og udland af begge racer.
Den ene del af kennel er Tasha Andreasen, som også sidder i bestyrelsen i Bulldogklubben, er udstillingsleder og er i år blevet godkendt FCI dommer.
Desuden laver de mange flotte rosetter til ind og udland.
Kennel Facebook siden finder du her
Matriakken i kennelen, Pia finder du her
Tasha´s Facebook side finder du her
Deres hjemmesiden finder du her

Kennel Fornix bulls har igen i år været søde at sponsorere til vores julelotteri, mange tak for det. Fornix Bulls er opdrætter af Engelske bulldogs

Den ene del af Fornix bulls er Susanne Weigelt, som du kan finde her på Facebook

Også en tak fordi Susanne har været ude og spørge andre i vores sted om de vil være sponsorer.

Kennel Tornhøjgaard, som er ejet af Lisbeth Klæbel har også valgt at sponsorere vores julelotteri, det er vi rigtig glade for og en mange tak skal også sendes til dig.
Du kan finde kennel hjemmesiden her

Ellers kan du finde Lisbeth Facebook side her

.
.
.
.
.
.

Klovborg dyreklinik, som selv har Engelsk bulldogs har også valgt at sponsorere til vores lotteri.
Dette er et udsnit fra deres egen hjemmeside: Med mere end 30 års erfaring, kombineret med den nyeste viden og teknologi, er vi i stand til at tilbyde vores kunder, private såvel som landbruget, en optimal rådgivning og behandling.
Klovborg Dyreklinik startede i 1972. I starten af 2008 er vores klinikbygning blevet udvidet. Vi råder idag over 430m2, fordelt på klinik, butik, undersøgelse og kontor. Klovborg Dyreklinik er en moderne dyreklinik med alle faciliteter til smådyr.
Vi arbejder dog med stort set alle dyrearter, med hovedvægten på heste, kvæg og smådyr samt nogle svinebesætninger.

De findes på Facebook her
Deres hjemmeside er her

.
.
.
.

Butik Sofi har været så søde at give til lotteriet også, dette er et udsnit fra egen hjemmeside:
” Kom på besøg i gårdbutik Sofi
I den lille Landsby Dørup, ved Mossø og tæt på Skanderborg, ligger GÅRDBUTIK SOFI. Kom ind og oplev gårdbutikken, der virkelig er et besøg værd. På hylderne finder du nøje udvalgt brugskunst, fundet i hele verden. Kunst af kendte kunstnere, specialiteter fra bl.a. Italien, USA og New Zealand Når man træder ind i den hyggelige butik, møder man gammelt, blandet med nyt. De gamle borde, skabe og reoler og æblekasser, er pyntet op med moderne brugskunst, smykker, duge, tøj, vin, håndklæder, lys, kopper, skåle, kurve -og en gammeldags kaffemølle, til at male de exklusive kaffebønner i.”
Du finder hendes hjemmeside her

Kennel Thorndahl dogs Har igen i år givet til lotteriet. Sara og Allan har også et dyrehotel, som du kan finde information om her
De er opdrættere og aktive udstillere af Franske bulldogs, du kan se deres hjemmeside her
Og eller kan du fange Sara på Facebook

Kennel T & R. Heiden´s har været så søde at donere til lotteriet også. Kennelen består at Ricky og Tanja, som opdrættere Engelske bulldogs.
De bor i Fredericia området og du finder deres Facebook side her

Kennel Kastrup Bulldogs har givet flere gaver til lotteriet og er fast og gode støtter af vores arrangementer til udstillinger. Tak for det. Kennelen består at Karina og Sonny Kastrup og de har i flere år været aktive udstillere og opdrættere af engelske bulldogs. Du finder deres hjemmeside her
De er begge på Facebook, Karina her, Sonny her

Kennel Drejer Deluxe Har også valgt at donere til lotteriet og det skal de have tak for. Desværre ser vi ikke dem til Juleudstillingen, da de har hvalpe i øjeblikket og en lille menneske baby. Du kan finde deres Facebook side her

Kennel Madhouse består hovedsagligt at Annvør, som er en af de ”gamle” opdrættere i Engelsk bulldog, hun opdrætter også franske i over 20 år. Et par af Annvørs børn er også med i kennelen, og en ting er sikkert. Alle hendes børn og børnebørn vokser op med engelske bulldogs. Kennel Madhouse har igen i år givet til lotteriet, og hun er også en af de faste støttere til vores sociale arrangementer i klubben, tak for det.
Du finder Annvør på Facebook her

En tak til Britta Emanuel, som har fransk bulldog for at sponsorere til vores julelotteri, du kan finde Brittas Facebook side her

.
.
.
.

Klinik sunde dyr har i år valgt at sponsorere vores julelotteri, og det skal de have en stor tak for. Du kan finde hendes hjemmeside her
Et uddrag fra hendes hjemmeside: ”I klinik sunde dyr får du venlig og ærlig behandling af dit kæledyr til fornuftige priser. Jeg tilbyder kun et udvalg af operationer, som jeg er god til og henviser mere komplicerede tilfælde til kollegaer med dyrehospitaler og større ekspertise og bedre faciliteter til at udføre dette.”

Dorte sandgaard fra Kennel Suspect Bulldogs har igen sponsoreret vores lotteri, de er en af vores faste støttere til vores sociale arrangementer og endnu engang tak for det.
Kennel Suspekt bulldogs er udstillere og opdrætter af engelsk bulldog og du kan finde Dortes Facebook side her

Klausen import, som også er vores ene hovedsponsor, har også fundet ting til vores lotteri og det skal I have mange tak for.
Klausen Import vil være vores hovedsponsor i 2020 også. Gå ind og se derrs store udvalg af ting til din hund på deres hjemmeside og giv dem lige et synes godt om på Facebook

Kennel Legrand Sveas bull har igen valgt at sponsorere vores årlige julelotteri, denne kennel er en af de faste støtter af vores sociale arrangementer og det skal I have tak for. Kennel Legrand Sveas Bull er aktive opdrættere og udstillinger i både ind og udland med engelske bulldogs.
Du finder deres hjemmeside her
Jette Petersens Facebook
Arne Nielsens Facebook

Jannes glade hunde her sponsoreret til vores lotteri, hun tilbyder Massage, Fys, genoptræning, kranio sakral terapi & Osteopati/ledmobilisering. Kig ind på hendes hjemmeside her, eller find hende på Facebook

Kennel Schønemann, som består af Heidi og Michael Schønemann har igen i år valgt at sponsorere vores julelotteri, de er en af de faste støtter til vores sociale arrangementer og det skal I have mange tak for.
Kennel Schønemann er aktive opdrætter og udstiller af engelske bulldogs, og de er også at finde på de udlandske udstillingspladser.
Find dem her på Facebook

Cadoci trussen har valgt at sponsorere 2 stk løbetidsbukser efter din hunds mål. Tak for det. Cadoci trussen ejes af Doris og Carsten Sørensen, som er aktive udstiller og opdrættere af engelsk bulldog.
Facebook gruppen kan du se og læse mere om den populære trusse. Uddrag fra siden: ”Denne gruppe er baseret på ting der er syet af Cadoci cadoci og assistent . alle priser er uden forsendelse og ligges til når en handel afsluttes. Ved henvendelse syer jeg også på bestilling af Baby tøj. pt sys mange løbetidstrusse , dette sker ved at sende en privat besked til Cadoci cadoci .”

.
.

Vin & Druen har igen i år valgt at sponsorere julelotteriet, tak for det. På deres hjemmeside, kan du købe meget forskelligt vin til gode priser. Det er privat ejet vinimport, som er dedikeret til det gode liv, som for dem består af gode oplevelser med vin & venner. Find deres hjemmeside her og giv dem et like på Facebook her

Bent & Jette Hanssen har også sponsoreret til lotteriet, tak for det. Hvis I synes at have høre Bent´s navn før, så er det klubbens kassere, og Jette læser korrektur på vores Bulldog-blad. Bent og Jette holder af franske bulldogs i deres hjem, og udstiller engang imellem ved lejlighed. Find Bents Facebook her

Agria https://www.agria.dk/?p=041 som er en af vores hovedsponsorere, har også været så søde at sponsorere til Årets julelotteri, en tak skal lyde for det. Agria er et forsikrings selvskab, der er specialistselvskab inden for dyreforsikring og mange har valgt at forsikre deres hunde hos dem. Tag et kig på deres hjemmeside eller et synes godt om her på Facebook

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tidensfarver.dk giver også til vores julelotteri, tak for det. Giv dem et synes godt om her på Facebook eller gå på deres hjemmeside og se om der skulle være noget der frister her
Uddrag fra deres Facebook side: ” TidensFarver er en hyggelig lille aarhusiansk malerkæde, der har gjort det til sin mærkesag at give kunderne en anderledes maleroplevelse. Den første TidensFarver så dagens lys i marts 1995. Dengang hed butikken Farvetrolden, og det er bl.a. derfor, man stadig kan finde små trolde rundt omkring i butikkerne i dag. I 2012 åbnede butikken på Trøjborg som tredje skud på stammen. I de tre butikker kan du få gode råd af kompetente medarbejdere og samtidig opleve den unikke stemning, som vi mener, er med til at give vores kunder en anderledes maleroplevelse.”

Pia Graff Tøjbutik Skanderborg har givet til vores julelotteri, tak for det.
Uddrag fra hendes hjemmeside: ”Butik Pia Graff er en mode rigtig butik, beliggende i Skanderborg midtby. Butik Pia Graff tilbyder mærker som bl.a. Marc Lauge, Mapp, Moondust, Luxury by Moondust, DNY, 2 Biz, Dranella og Amust.
Butik Pia Graff har desuden et stort sortiment indenfor accessories, som tasker, bælter, tørklæder og smykker.
Pigerne i butikken glæder sig til byde dig velkommen. Næste gang du er i nærheden af Skanderborg, så gå ind forbi hendes butik.”

Gå ind og kig på hendes Facebook


Helle Westerberg har igen i år valgt at sponsorere vores juleudstilling, tak for det.
Helle er indehaver af kennel Westerbullerberg´s Bulldog og har været aktiv udstiller siden 2016.

I 2018 fik de deres første kuld hvalpe.

Tag et kig på deres hjemmeside
Eller her på Facebook