Klubbens sponsorer

Bulldog-klubbens vision med de sponsormidler, der kommer er, at gøre det bedre for alle klubbens medlemmer.

Fordele hos Agria Dyreforsikring
Som opdrætter i Dansk Kennel Klub har du desuden mulighed for at tegne avlsforsikringer. Her kan du bl.a. få erstatning til:

  • Op til 2 kejsersnit
  • Dyrlægebehandling af hvalpene
  • Skjulte fejl
  • Livserstatning ved tab af forplantningsevne

Læs mere på agria.dk

Støt Bulldog-Klubben, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Bulldog-Klubben, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Bulldog-Klubben nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bent Hanssen på 23304417 eller .


Hooked4pets er en virksomhed med ildsjæle, som brænder for kæledyr.
Alle produkter er nøje udvalgte, så du kan være sikker på en top kvalitet til din øjesten derhjemme. Hooked4pets sætter en ære i at kvalitetsteste på egne hunde og de sætter sig ind i alt omkring de produkter de forhandler. Hooked4pets har et showroom i Slagelse, hvor man kan aflægge et visit, hvis man har brug for hjælp. Hos dem er man altid velkommen og de kan med sikkerhed give dig gode råd og vejledning.

Vi hos Hooked4pets er glade og stolte over at kunne sponsorerer Bulldog Klubben. Vi vil være til at finde på udvalgte udstillinger, hvor du kan snuse lidt til vores specielle udvalg af varer.

Faunakram Pet Food er et firma der producerer Premium og Super Premium foder, KORN FRIT og med FRISK KØD. Vi ligger vægt på hundens velfærd, sundhed og trivsel. Vi fokuserer på alt det gode til hunden og til fornuftige priser.

Al Faunakram foder er testet af vores netværk af dyrlæger, ernæringseksperter, opdrættere, aktive hundeførere mv. Dette sikrer at vores udvalg af forskellige foder passer til så mange racer som muligt.
Der skal være råd til, at alle der ønsker det bedste for deres hund og kan betale for det.

Og vores motto er ”HVORFOR BETALE MERE”.

Faunakram er stolt over at kan være sponsor for Bulldog klubben og vi glæder os til at støtte jer på jeres kommende udstillinger, med vores lækre kvalitets foder.

Faunakram har en Breeders klub, med fordele for både opdrættere og hundeejere.
Du kan blive medlem af denne klub og få adgang til loyalitets bonus, hvalpepakker og meget mere.
Hos Faunakram er alle passionerede hundeejere og vi står altid klar til at hjælpe dig.
Vil du vide mere, så kontakt Breeders Konsulent Karina Clausen