< Tilbage

Corona opdatering23-03-2020 - 21:54

Så er der endnu en forlængelse af de restriktioner, som regeringen har indført.

Så er der endnu en forlængelse af de restriktioner, som regeringen har indført. Vi lever i en usikker tid.
Vi har de næste udstillinger i Kr. Himmelfartsferien i Bøsøre. Vi håber sådan, at det bliver muligt at gennemføre udstillingerne, men vi må også erkende, at der en vis usikkerhed om den nære fremtid.
Vi har derfor besluttet, at der ikke som tidligere annonceret er to tilmeldingsfrister, men kun en, nemlig den 13. april. Det falder sammen med den nye frist, som regeringen netop har meddelt.
Hold igen med tilmeldinger til tæt på tilmeldingsfristen. Så hjælper I os, hvis det bliver nødvendigt også at aflyse denne weekend. Vi lover til gengæld, at man får hele gebyret retur, hvis vi aflyser.
Vi monitorerer situationen meget nøje og reagerer så hurtigt vi kan.
En anden opfordring til jer: sørg for at sikre, at I kan afbestille hytter, sommerhuse og andet, hvis det bliver nødvendigt at aflyse.
Ingen ved, hvor længe vi skal være i den situation, vi er i lige nu. Ingen ved, hvordan det går bagefter med at komme tilbage til normale tilstande. Ingen ved endnu, hvor hårdt Danmark bliver ramt af Covid-19. Vi er tidligt i epidemien, og vi ser skrækkelige situationer i nogle lande. Der er ingen garantier.
Vi håber, at vi snart vender tilbage til et liv, som vi kender det. Hvor vi kan ses, hygge og kramme.
Pas på jer selv derude. Vi ses.
På bestyrelsens vegne, Michael

< Tilbage