bk_banner5

 

 
Tilbuddet om optagelse på klubbens hvalpelister på hjemmesiden og via Bulldoganvisningen gælder kun for medlemmer (tæve ejeren) af Bulldog-Klubben. Følgende betingelser skal være opfyldt:

"For optagelse på bulldogklubbens hvalpeliste, avlshanliste, opdrætterliste og henvisning fra bulldoganvisning kræves: Min. 6 måneders uafbrudt medlemskab i Bulldog-Klubben.

For optagelse på klubbens hvalpeliste samt henvisning fra Bulldoganvisningen kræves tillige, at begge forældre dyr inden parring som minimum har opnået prædikatet Very Good på en FCI- godkendt udstilling.

Optagelse på avlshanlisten kræver tillige, at hanhunden minimum har opnået prædikatet Very Good på en FCI-godkendt udstilling."
 
Husk at afmelde parring eller anmelde fødsel, da - hvis intet er modtaget senest 1 uge efter formodet fødsel (ca. 63 dage fra parrings tidspunktet) - slettes parring fra hjemmesiden.

Ønsker du fødslen på hjemmesiden, så bedes du melde det til hvalpelisten her, eller til klubbens Bulldoganvisning.
  
Husk at give besked til hvalpeanvisningen løbende, om hvor mange hvalpe der er tilbage, og hvor mange der er reserveret.
  
Hvalpelisterne er en gratis service for opdrættere af hvalpe, som har min. 6 md. forudgående uafbrudt medlemsskab af Bulldog-Klubben og en service for interesserede hvalpekøbere. Det må påpeges, at listen ikke skal anvendes som en gratis reklameblok. Fødsler hvor alle hvalpe er reserveret eller solgte kan ikke stå på hjemmesiden, og skal slettes hvis de har været optaget her. Det er alene opdrætters ansvar straks at meddele dette til webmaster eller Bulldoganvisningen.
  
Fødsel på hjemmesiden vil automatisk blive slettet, når hvalpene er 2 mdr. gamle.
 
Men hvis du efter 2 mdr. stadig har usolgte hvalpe, kan du rette henvendelse til anvisningen, oplyse om hvad du har tilbage og anmode om fortsat anvisning - anvisning på hjemmesiden sker derefter yderligere en måned og op til hvalpene er max. 6 md. Du skal selv foretage forlængelse med en måned af gangen ved at kontakte bulldoganvisningen, hvis du ønsker anvisningen fortsat  . 
  
Hvalpe over 6 mdr. samt ældre bulldogs formidles kun af Bulldoganvisningen.

Hvalpenyt opdateres minimum en gang om ugen.
 
Har du informationer om parring eller fødsel, så kontakt :
 
Sekretær
Mai Jensen
Telf.: +45 41 26 45 86
sekretaer@bulldogklubben.dk
 
   
Bulldogklubben-logo
   
FaLang translation system by Faboba
 
 
Bulldog-Klubbens nyhedsbrev
Tilmeld dig her!
 
 
Ønsker du medlemsskab
af Bulldog-Klubben ?

Bulldogklubben-logo
Så klik her
 
 

Log på medlemsdelen


Opret login
 
 
 
 
 
Antal visninger af artikler : 
11872710

Vi har 295 gæster online

                              facebook